Om Oss

Fra San Francisco til Bergen og Oslo

Etter å ha jobbet i oppstartsselskaper i Silicon Valley, og senere startet, solgt og vært rådgiver for startups i Norge, har Jacob og Christer fått erfaring med overgangen fra student til gründer. Dette ble grunnlaget for å lage en arena vi selv savnet som studenter, og som vi mener er essensiell hvis norske studenter skal lykkes som entreprenører eller som innovative ansatte i større selskaper.

Ut med forelesningssal, inn med prøving og feiling

Vi var lei av forelesningssaler med utdatert faglig innhold, forelesere som aldri selv hadde vært gründere, og forretningsplankonkurranser med fine diplomer til vinnerene. 

Vi mener at erfaring med den virkelige verden er mye mer verdifullt enn alle verdens forretningsplaner og eksamener i entreprenørskap. Der universitetene er nødt til å sørge for vurderingskriterier, karaktersetting og fasiten bakerst i boka, har vi kunnet designe den eksperimentelle læringsarenaen vi selv savnet helt fra bunnen av.

Early Stage er basert på rammeverk, metodikk og verktøy som internasjonale vekstbedrifter bruker hver dag. I tillegg har vi besøkt Stanford, MIT, Duke, Babson College og Boston University for å lære hvordan verdens beste universiteter lærer sine studenter eksperimentell entreprenørskap.

Resultatet er et program stappfullt av prøving, feiling, diskusjon og læring. Hvis du er student i Bergen eller Oslo med nysgjerrighet og stå-på-vilje, håper vi å se din søknad i innboksen vår snarest. 

I tillegg spiller vi inn podkasten Teknokratiet hvor vi inviterer smarte mennesker til å diskutere teknologi, samfunn og fremtiden med oss.

Hvem står bak Early Stage?

Christer Dalsbøe er seniorrådgiver innenfor teknologi og strategi i konsulentselskapet Knowit, og har bakgrunn som rådgiver for oppstartsselskaper og som forretningsutvikler i startupen Timely. Forøvrig er han innehaver av en meget streit CV, som består av å ha droppet ut fra opptil flere flotte utdanningsinstitusjoner, samt hans tidligere karrierer som musiker og profesjonell pokerspiller. 

Jacob Mørch kom seg gjennom ymse skolering, og har grader og diplomer fra Norges Handelshøyskole, UC Berkeley og et par andre finfine institusjoner hengende på veggen. Også han valgte vekk den tradisjonelle karrierestigen for økonomer til fordel for oppstart, innovasjon og teknologi. Jacob jobber nå som rådgiver i Knowit, har tidligere jobbet i innovasjonsmekkaet San Francisco, og har bygget opp og solgt et selskap i Bergen mens han hadde studiepause fra NHH. 

Kontakt oss gjerne på team@earlystage.no for en prat, slå på tråden til 91624033 (Jacob), eller følg med på våre nye sprell på vår Facebook-side.