Prøv deg som gründer ved siden av studiene.

Er du student i Bergen og alltid lurt på hvordan det er å starte for seg selv? Early Stage gir deg svaret.

  • Vi tar opp 50 studenter i Bergen.
  • Gratis deltakelse.
  • 6 uker hvor du lærer og erfarer det viktigste med å lansere et produkt eller en tjeneste.
  • Programmet er på ettermiddagen og passer perfekt ved siden av studiene.
  • Møt og lær av et stort nettverk av likesinnede.

Dette sier tidligere deltakere:

Stian Skulstad er COO i Stily

Stian SkulstadES Kull 1.
COO i Stily AS.

“Jeg har vært på mange entreprenørskapskurs gjennom studietiden. Noen av de ganske store og dyre slik som European Innovation Academy i Italia og Gründerskolen i San Francisco. Early Stage er kurset som gav meg mest utbytte på grunn av praktisk erfaring og Get shit done-mentalitet.”

Lilli J. LønningES Kull 2.
Startet Planterommet AS i 2018.

“Til alle som vurderer å melde seg på: DO IT. Å få være med på hele prosessen fra idé til gjennomføring er veldig verdifull. Praksis slår teori, og du får lære fra noen veldig kunnskapsrike (og pratsomme) folk. Og det er gratis, hallo!!”

Emil Barmen, ES Kull 3.
Grunnlegger av Barmen Seafood.

“Early Stage er programmet for alle som vurderer å satse på et gründerprosjekt enten nå eller en gang i fremtiden. I programmet fikk jeg erfare hvordan ting gjøres i tillegg til nødvendig teori. Dette er en svært effektiv metode for å komme i gang med et prosjekt, og å se hva som fungerer og ikke.”

Våre partnere og sponsorer gjør at du kan delta i Early Stage helt kostnadsfritt. Vi tar heller ingen eierskap i casene som deltakerne jobber frem.

Hva må jeg vite?

np_bullseye_1362229_DB4949

Hvorfor?

Hverdagen i en startup er helt annerledes enn det universitetet forbereder deg på. Selv Norges største bedrifter forsøker nå å etterligne oppstartsbedrifter i arbeidsmetodikk, verktøy og hurtighet.

Early Stage gir deg en fordel uansett om du skal bli gründer eller konkurrere i fremtidens digitale arbeidsmarked.

np_idea_147191_DB4949

Hvordan?

Den beste måten å lære hvordan man starter en startup er ved å faktisk starte en startup. Gjennom programmet blir du og teamet du havner på utfordret til å løse typiske utfordringer i et tidlig-fase case.

Til hjelp får dere penger, foredrag fra gründere og fageksperter, tett coaching og et uformelt læringsrom hvor det er trygt å prøve og feile.

np_pin_934412_DB4949

Hvor og når?

Early Stage gjennomføres i starten av skolesemesteret slik at det ikke går ut over eksamensperioden. Høstens program starter fredag 6. september.

Samlingene gjennomføres i helger og på kveldstid i ukedager, og er tilpasset slik at det skal kombineres med en travel studiehverdag.

Vil du være med?

Trykk på knappen under for å legge igjen din epost-adresse, så sender vi deg informasjon når søknadsvinduet til neste program åpnes opp.

Fortsatt usikker? Les svarene på våre ofte stilte spørsmål.