Vår historie

Fra San Francisco til Bergen og Oslo

Etter å ha jobbet i oppstartsselskaper i Silicon Valley, og senere startet, solgt og vært rådgiver for startups i Norge, har vi fått erfaring med overgangen fra student til gründer. 

Dette ble grunnlaget for å lage en arena vi selv savnet som studenter, og som vi mener er essensiell hvis norske studenter senere skal lykkes som entreprenører eller som innovative ansatte i større selskaper.

Ut med forelesningssal, inn med prøving og feiling

Vi var lei av forelesningssaler med utdatert faglig innhold, forelesere som aldri selv hadde vært gründere, og forretningsplankonkurranser med fine diplomer til vinnerene. 

Ingenting av dette er relevant når man tar risiko i den virkelige verden, fordi det finnes ingen sikre svar når man starter noe nytt.

Startup-skole designet fra scratch

Erfaring med den virkelige verden er mye mer verdifullt enn forretningsplaner og eksamener i entreprenørskap. 

Der universitetene er nødt til å hensynta vurderingskriterier, karaktersetting og fasiten bakerst i boka, har vi kunnet designe den startupskolen vi selv savnet helt fra bunnen av.

Vi lærer av de beste

Early Stage er basert på rammeverk, metodikk og verktøy som internasjonale vekstbedrifter bruker hver dag.

I tillegg har vi besøkt Stanford, MIT, Duke, Babson College og Boston University for å lære hvordan verdens beste universiteter lærer sine studenter eksperimentell entreprenørskap.

Resultatet heter Early Stage

Resultatet er et program stappfullt av prøving, feiling, diskusjon og læring.

Hvis du er student i Bergen eller Oslo med nysgjerrighet og stå-på-vilje, håper vi å se din søknad i innboksen vår snarest.

Se, les eller hør mer..

 I tillegg til å lage startup-programmer for studenter og større bedrifter, spiller vi inn podkasten Teknokratiet hvor vi intervjuer smarte mennesker om entreprenørskap og teknologi, og tar noen konsulentoppdrag når spennende problemstillinger kommer vår vei. 

Du kan følge med på Early Stage via vår Facebook-side og vår blogg, eller kontakte oss direkte på epost

Team Early Stage

Jacob Mørch

Co-Founder

Jacob har gjennomført ymse skolering, og har grader og diplomer fra Norges Handelshøyskole, UC Berkeley og et knippe andre ærverdige institusjoner hengende på veggen. Til tross for dette valgte han vekk den tradisjonelle, risikominimerende karrierestigen for økonomer, til fordel for entreprenørskap og teknologi. 

Jacob har tidligere startet, bygget opp og solgt en startup i Bergen, hatt en lynrask snartur innom konsulentbransjen i Oslo, samt jobbet i innovasjonsmekkaet San Francisco. 

Christer Dalsbøe

Co-Founder

Christer har bakgrunn som rådgiver for oppstartsselskaper og som forretningsutvikler i San Francisco for den norske startupen Timely, samt fartstid som seniorrådgiver i konsulenthuset Knowit med teknologi og strategi som spesialfelt.

Forøvrig har Christer i tidligere liv livnært seg som musiker, pokerspiller, dataselger og gründer. Han har også diverse fag i økonomi og administrasjon under beltet, men endte raskt ut av akademias klamme klør til fordel for startupverdenen.

Andreas Gorm Tungland

Andreas er utdannet Kaospilot, og har i tillegg en bachelorgrad i informatikk. Hans sterkeste side er å fasilitere prosesser som både tar hensyn til mennesker og oppnår konkrete resultater. Han får ikke sove før leveransen er i rute, noe som gjør han til en ekstremt god avslutter. Teamets mest empatiske.

Agnes Dyvik

Agnes er utdannet ved CBS og Entreprenørskolen ved NTNU. Hun er gründeren bak medieplattformen VIO. Hun ble kåret til topp 50 IT-kvinne 2017, men er mest opptatt av å snakke om alle tingene hun har gjort galt og lært av. Agnes er teamets ugle – særdeles klok, og har vært ute en vinternatt før.